BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Kan niet tevreden zijn met tweede plek”: Lotte Kopecky moet meerdere erkennen in Vos na heerlijke sprint

Tweede na Marianne Vos. Niet slecht. Maar hey, we hebben het over Lotte Kopecky, de beste wielrenster ter wereld. En SD Worx-ProTime, de beste vrouwenploeg ter wereld. Dus werd na de Omloop uitvoerig geanalyseerd wat fout liep. “Het was ‘shit’ dat Lotte moederziel alleen zat in dat kopgroepje.”

57 reacties

  • adri zuiderwijk

    2 maanden geleden
    Echte kopmannen/vrouwen kunnen het af zonder hulp in de finale en Marianne op die leeftijd nog zoveel explosiever zou Lotte toch ook moeten inzien, bergen ervaring...
  • Lucien Mertens

    2 maanden geleden
    Kopecky moet niet treuren, ze is op waarde geklopt door Vos, en dat is géén schande.
  • Herman Van Arendonk

    2 maanden geleden
    Veel mensen wijzen hier terecht op het indrukwekkende palmares van Marianne Vos. Daarnaast was ze jarenlang een belangrijk ambassadrice voor het vrouwenwielrennen. In de documentaire "Half the road" (2014) liet ze zien dat het prijzengeld in die jaren maar een fooi was. Eeen aanrader voor de wielerfan. Rensters als Kopecky en Vollering hebben wat dat betreft veel aan Vos te danken. Hopelijk evolueert de sport nu door, met een bredere top, en meer professionele ploegen.
  • Theodoor Vanhove

    2 maanden geleden
    Vos kan het met de benen en doet het met het hoofd. Voor Lotte is dit een privé -les van de grootmeester. Marianne Vos en Lotte samen in een finale is topsport.
  • Eric Blomme

    2 maanden geleden
    Lotte je weet het nu werken kent Vos niet slepen en dan profiteren wel