© VRT

Maak kennis met de familie van "Kamp Waes"-kandidaten Dries en Kaat in "Basecamp Borstlap"

VRT pakt zondag uit met een afgeleide van "Kamp Waes" over de familie van kandidaten Kaat en Dries Borstlap. Zij maakten de afgelopen weken heel wat indruk, zowel op de special forces als op de kijkers. "Basecamp Borstlap" geeft een kijkje in hun gezin, dat samen de laatste aflevering van "Kamp Waes" beleeft.

De zevende aflevering van "Kamp Waes" liep minder goed af voor deelnemers Kaat en Dries Borstlap. Broer en zus gingen de mist in tijdens hun observatieopdracht, onder andere door te veel te slapen.

De special forces straften hen af. Ze werden bruut meegenomen en in de volgende aflevering staat hen een helse ondervraging te wachten.

© VRT

Hun ouders, Katrien en Geert, leven daarom al een kleine week in spanning. Hoe zal het hun kinderen verder vergaan?

Zondag kan je in "Basecamp Borstlap" zien hoe het gezin deze heftige laatste aflevering beleeft. Broer Lars schuift ook aan en zus Hanne volgt vanuit de Verenigde Staten, waar ze studeert.

Wat is het geheime recept om zulke straffe kinderen op te voeden? En zit de rest van de familie ook zo in elkaar? Via uniek beeldmateriaal uit het familiearchief en getuigenissen van de gezinsleden krijg je antwoorden op die vragen.

Meest gelezen