Moeder van Miley Cyrus heeft haar nieuwe vlam ‘afgepakt’ van haar jongste dochter

De familie Cyrus weet als geen ander hoe drama en break-ups goed zijn voor de zaken, denk aan Miley’s album ‘Flowers’ of Billie Ray Cyrus’ song ‘Achy breaky haert’. Maar of ze van het nieuwste familiedrama ook een catchy song gaan maken, dat valt te betwijfelen.

Matriarch Tish Cyrus – ex-vrouw van Billy Ray en moeder van Miley – wordt ervan beschuldigd haar nieuwe man te hebben ‘gestolen’ van haar jongste dochter Noah (24). Volgens US Weekly zou Noah namelijk een relatie hebben gehad met de Britse acteur Dominic Purcell (54) voor Tish (56) interesse in hem begon te tonen. Volgens een bron was Tish op de hoogte van die relatie voor ze contact met hem zocht via sociale media.

Dit zou volgens de Amerikaanse en Britse media kunnen verklaren waarom Noah en haar broer Braison niet aanwezig waren op de trouw van Tish en Dominic afgelopen zomer in het huis van Miley Cyrus in Malibu.

Tish heeft echter in de podcastserie Call her daddy laten weten dat ze al langer een oogje had op Purcell. Ze gaf aan dat ze hem gezien had in Prison break en was beginnen volgen op Instagram. In 2016 zou hij haar een bericht gestuurd hebben waarin hij aangaf dat hij haar “super cool vond” en dat ze het “geweldig deed met haar gezin”.

Volgens Tish was het pas zes jaar later dat er echt romantiek aan te pas kwam. Kort na de aanvraag voor de scheiding met Billy Ray Cyrus nam ze contact op met Purcell en stelde ze voor om af te spreken, naar verluidt om een potentieel tv-project te bespreken. Tish is tenslotte ook producer.

Purcell onthulde tijdens de podcastserie dat ze uiteindelijk waren gaan lunchen en “drie uur lang gekust” hadden. Er zouden vervolgens ook liefdevolle berichtjes zijn uitgewisseld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer