Horner.
Volledig scherm
PREMIUM
Horner. © REUTERS

Na twee anonieme mails vol WhatsApp-berichten is er unanimiteit in de paddock: "Nu hangt Horner”

En net toen hij dacht dat de boze droom voorbij was: vandaag kreeg de hele Formule 1-gemeenschap twee anonieme mails. Met screenshots van een WhatsApp-conversatie tussen Christian Horner en de jonge medewerkster die hem beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. Unanimiteit in de paddock: “Nu hangt hij…”

9 reacties

  • Gerard Stevens

    2 maanden geleden
    Dit verhaal interesseert mij hoegenaamd niet maar laat even veronderstellen dat de documenten die gelekt werden ook authentiek zijn. Dat lijken mij conversaties te zijn tussen twee personen die een buitenechtelijke affaire hebben. Heeft niks te maken met grensoverschrijdend gedrag, waar de oorspronkelijke aanklacht over ging. Moet F1 of FIA zich moeien in een mogelijk geval van overspel? Max zal er ongetwijfeld niet van wakker liggen.
  • Wim Senna

    2 maanden geleden
    Ofwel wil RedBull van hem af, misschien omdat de nieuwe bazen uit de F1 willen, ofwel zoekt Ford een manier om onder het contract met RB uit te geraken. Ik ben geen fan van Horner, maar dit is wel heel toevallig.
  • Fanny Konings

    2 maanden geleden
    Het is niet moeilijk om berichten te maken onder een ander zijn naam. Daders maken er veel gebruik van , zelfs handtekening plaatsen in diens naam, ooit getuige hiervan.Alleen de persoon had toen geen gsm.En politie gaan niet altijd na van welk toestel het kwam.
  • David Van De Velde

    2 maanden geleden
    Echt of niet echt, iets is zeker veel mensen willen Red Bull zien verslaan worden en deze is ideale scenario natuurlijk. Zijn die bericht authentiek ? Dat zal echte experten moeten beantwoorden want iedereen weet ook dat we leven in een digitale wereld waar alles mogelijk is natuurlijk. Wordt vervolgd zeker maar dat kon Red Bull wel missen denk ik.
  • LUDWIN DE LATHOUWER

    2 maanden geleden
    De nieuwe manier om sneller een hoger postje te pakken te krijgen. Ik kan me best voorstellen dat voor een loon van bijna 10 miljoen per jaar oneerbiedige scenario´s worden uitgedokterd.