In de vorige aflevering zagen we al hoe Kaat en Dries hardhandig gevangen werden genomen door de zogenaamde Rimsky-groep.© VRT

Slot van ‘Kamp Waes’ belooft stevig te worden: “Kinderen kijken best met een volwassene”

Voor kinderen die normaal gezien meekijken naar ‘Kamp Waes’, heeft VRT een duidelijke boodschap. Wie jonger is dan 12 jaar, kijkt de slotaflevering best onder begeleiding van een volwassene.

“Dit is het verslag van de laatste 24 uur van Kamp Waes”, verschijnt er voor de gebruikelijke intro op een zwart scherm. “Zoals altijd staat de veiligheid van de kandidaten centraal, maar het kan heftig worden. Daarom raden we kinderen onder de 12 jaar aan om onder begeleiding van een volwassene te kijken. Volwassenen: zet je schrap”, staat er tot slot te lezen.

In de laatste aflevering moeten de overige kandidaten Dries en Kaat bevrijden op een afgelegen locatie. Broer en zus zijn hardhandig ontvoerd door de fictieve Rimsky-groep, nadat ze in slaap vielen tijdens hun observatiemissie. Daardoor werden belangrijke opdrachten gemist en geraakten hun medekandidaten in de problemen. “Elke fout wordt hier bestraft”, klonk de profetische uitspraak van Fly. Blijft de ontvoering een straf of kan de familie Borstlap zich nog bewijzen voor de Special Forces?

‘Kamp Waes’, zondag 20 uur, VRT 1
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer