AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Waarom Primoz Roglic tegen alle verwachtingen in geen protagonist is in deze Parijs-Nice: “Hij is goed, maar Remco staat een stap verder”

Vijf sterren, kreeg hij in het favorietenlijstje vooraf. Logica zelf. Primoz Roglic (34), nummer vier van de wereld, gerenommeerd ronderenner met rijk palmares, ex-winnaar in Parijs-Nice. Maar dit jaar nog (heel even) niet op toerental. “Zijn focus ligt in juli. De Tour: dáár moet hij top zijn.”

11 reacties

  • Dany Herman

    2 maanden geleden
    Is nog nooit goed geweest laatste dag maar dankzij Wout geholpen
  • Ann Dewulf

    2 maanden geleden
    Alle respect voor roglic maar die jongen is 34,ik zie hem in de tour nog rit winnen,maar je ziet toch dat die echte punch er niet meer is,het jong geweld is er te veel aan.
  • Karel Van Beeck

    2 maanden geleden
    Primoz gaat nog veel plezier beleven aan Vlasov. Vraag maar eens aan Uytebroek!
  • Martine Maesen

    2 maanden geleden
    Ik vind Evenepoel een goede wielrenner maar er wordt veel teveel van hem verwacht en hij wordt ook veel teveel de hemel in geprezen. Ook vandaag bijv. door de verslaggevers. Een beetje meer objectiviteit en minder chauvinisme zou wel op zijn plaats zijn. Iedere Belgische wielerfan zou niets liever willen dan een nieuwe Merckx of Van Impe maar dat is vandaag nog niet aan de orde.
  • Johan Maddens

    2 maanden geleden
    Roglic wil op zijn 34 nog iets bewijzen voor Bora en dat komt nog .Is nog steeds in voorbereiding en dat zal hem wel nog lukken !!