© AFP

“Mijn vrouw is de kunstzinnige”: prins William lacht met foto-rel rond echtgenote Kate

De Britse kroonprins William kan duidelijk wel lachen met de “foto-rel” waarin zijn echtgenote Kate Middleton nu al dagen verwikkeld is. Toen hij met een groep kinderen koekjes versierde tijdens een bezoek aan een liefdadigheidsinstelling, excuseerde hij zich voor zijn gebrek aan creativiteit: “Mijn vrouw is de kunstzinnige.”

mtm
Bron: Metro

Op 10 maart verspreidde het Britse koningshuis een eerste officiële foto van prinses Kate sinds ze enkele maanden geleden een buikoperatie had ondergaan. Het ging om een familieportret dat gemaakt zou zijn door William en waarop Kate met hun drie kinderen George (10), Louis (5) en Charlotte (8) te zien was.

De foto was bedoeld om de bezorgdheid over de gezondheid van Kate - en de geruchten daarrond - de kop in te drukken, maar het tegenovergestelde werd bereikt toen bleek dat er duidelijk met het portret “geknoeid” was. Kate moest toegeven dat zij zelf de dader was. “Zoals veel amateurfotografen experimenteer ik af en toe met bewerken. Ik wilde mijn excuses aanbieden voor de eventuele verwarring veroorzaakt door de familiefoto die we gisteren deelden.”

Gevolg: heel wat commotie rond het feit dat een royal het had aangedurfd om een “fake” beeld te wereld in te sturen én nog meer complottheorieën over haar gezondheid. Het land stond in rep en roer.

Maar prins William laat alle heisa duidelijk niet aan zijn hart komen, zo bleek tijdens een bezoek aan een liefdadigheidsinstelling in West-Londen. Toen hij samen met een groep kinderen koekjes aan het versieren was, dreef hij de spot met zijn eigen gebrek aan creativiteit. “Mijn vrouw is de kunstzinnige”, zei hij, duidelijk verwijzend naar de “foto-rel”. “Zelfs mijn kinderen zijn kunstzinniger dan ik.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer