Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAA Gent GNT
5
EINDE
0
Charleroi CHA
  • 38' Goal Matias Fernandez
  • 41' 48' 55' 67' Goal Omri Gandelman

Enorme mokerslag voor AA Gent: 5-0-overwinning volstaat niet voor play-off 1 na late gelijkmaker van Genk

MATCHVERSLAGIn de Europe Play-Offs is het ook plezant, zeker? AA Gent strandde op een zucht van de top zes. Eén Genkse goal en een salonremise deden het licht uit. Eigenaar Sam Baro weet wat hem te doen staat.

19 reacties

  • Ronny Van Hoorde

    1 maand geleden
    we moeten niet beschaamd zijn als gent supporters , te hopen dat Sam Baro nu eens grootte kuis houd met het ganse bestuur en trainer want destijds dat Boskamp trainer was zegde hij dat Louwagie het verschil niet Kent tussen voetbal en waterpolo Gelijk heeft hij volgens mij Ronny
  • arlette meulemans

    1 maand geleden
    Ik weet echt niet waarom je als Gentse supporter beschaamd moet zijn. Gent heeft altijd open en bloot het spel eerlijk gespeeld. Dat kan Genk en Westerlo niet zeggen. Aan de gelijkmaker van Genk zat een serieus geurtje en wat er nadien gebeurd is, dat noemt men matchfixing.
  • Denis Pieters

    1 maand geleden
    Pieters Denis Ik ben beschaamd om vandaag supporter te zijn van AAGent. Ik hou van die club maar de constatatie dat we weeral de top 6 missen is de grootste blamage uit de geschiedenis. Wij zijn gedegradeerd tot subtoppers nu ipv toppers. Wie heeft dit op zijn geweten....?
  • dave hosten

    1 maand geleden
    Zitten er op hun plaats, net zoals vorige jaren po2....
  • Michel Beys

    1 maand geleden
    Spijtig, maar als je ziet dat men in Westerlo, stopt met voetballen bij een 1/1 stand na 86 min. dan kan men daar alleen een wrang gevoel bij overhouden. Hier zou het bondsparket zich eens moeten overbuigen, maar dat zal zeker niet gebeuren.