Een agent uit Charleroi (links) wordt verdacht “banden te hebben met de hoofdrolspelers in het grootschalig onderzoek”. Een huiszoeking, in het kader van dat onderzoek, bij Ricardo Gomez (rechts) leidde tot de dood van agent Jonathan (midden).
Volledig scherm
PREMIUM
Een agent uit Charleroi (links) wordt verdacht “banden te hebben met de hoofdrolspelers in het grootschalig onderzoek”. Een huiszoeking, in het kader van dat onderzoek, bij Ricardo Gomez (rechts) leidde tot de dood van agent Jonathan (midden). © Sudinfo / BELGA_HANDOUT

Vanachter zijn slaapkamerdeur schoot Ricardo Gomez (55) net tussen kogelvrije vest van agent Jonathan (36): dit is wat er precies gebeurde bij dodelijke huiszoeking

In de vroege ochtend drongen elite-agenten het huis van Ricardo Gomez in Lodelinsart binnen. Niet veel later brak de hel los toen Gomez zijn pistool leegschoot op de drie agenten achter zijn slaapkamerdeur. Agent Jonathan (36) werd nog naar buiten gesleept en gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten. Dit is wat er precies gebeurde op die noodlottige maandagochtend.

9 reacties

  • yvette van grasdorf

    1 maand geleden
    Heel veel sterkte zeer aangrijpend
  • Liliane Vandevelde

    1 maand geleden
    sterkte aan de familie
  • Daniel Van Buggenhout

    1 maand geleden
    Veel sterkte aan de familie en vrienden van de overledene .
  • carine broeders

    1 maand geleden
    vreselijk dit te moeten horen, heel veel sterkte voor familie en nabestaanden, rust zacht 😔💫
  • Jurgen Antonneau

    2 maanden geleden
    Die vrouw heeft kunnen vaststellen dat die agent getroffen is tussen 2 platen? Die had blijkbaar kennis van zaken om dat direct in zo een hectische situatie te kunnen zien.