Jani Kazaltzis trekt opnieuw met bekende Vlamingen naar Griekenland.© Play 4

Jani Kazaltzis trekt opnieuw naar Griekenland in nieuw seizoen van ‘Viva la feta’: “Ik mocht eigenlijk niets zeggen”

Er komt een nieuw seizoen aan van ‘Viva la feta’. Jani Kazaltzis bevestigde het nieuws in de Qmusic-podcast ‘De 10 meest gegoogelde vragen’.

debn

“Waarschijnlijk mag ik dit niet zeggen, maar er komt een derde seizoen van Viva la feta aan”, zo zei Jani Kazaltzis bij Maarten & Dorothee op Qmusic. Welke bekende Vlamingen aan bod zullen komen, kan Kazaltzis, die samen met Otto-Jan Ham BV’s ontvangt op het Griekse eiland Sfinos, nog niet zeggen. “Ook voor mij is het nog niet bekend want de opnames moeten nog plaatsvinden.”

De afgelopen seizoen trokken onder andere Marie en Viktor Verhulst, Niels Destadsbader, Barbara Sarafian, Serine Ayari, Annelies Verlinden en Bart Peeters naar de villa op het Griekse eiland.

LEES OOK. Annelies Verlinden laat zich verwennen in ‘Viva la feta’, maar dan kruipt het werk plots voor: “Die zit in jouw stinkkamer problemen in België op te lossen”

LEES OOK. Mia Doornaert ontspannen en openhartig in ‘Viva la feta’: “Verdriet gaat nooit weg. Maar het slijt wel”

LEES OOK. Wim Willaert openhartig in ‘Viva La Feta’ over seksuele ervaring met hetzelfde geslacht: “Plots waren we aan het fikkelen”

LEES OOK. Niels Destadsbader is kritiek beu in ‘Viva la feta’: “Dat ze moeten kotsen als ze naast me staan, wie zegt zoiets?”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER