Vrouw (75) overleden bij frontale botsing in Malle

Malle -

Bij een ernstig verkeersongeval in Malle is woensdag een vrouw (75) om het leven gekomen. Het slachtoffer botste frontaal op een tegenligger. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog onduidelijk.

Het ongeval gebeurde iets voor 14.30 uur. “Een 75-jarige dame die op de Antwerpsesteenweg reed, komende uit Westmalle, kwam frontaal in botsing met een tegenligger die richting Westmalle reed”, zegt Nick Krols van de lokale politie Voorkempen. “Een van de wagens week af van het rijvak, maar hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, wordt nog verder onderzocht.”

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Voor de bestuurder van de eerste wagen kwam helaas alle hulp te laat. De 75-jarige vrouw, afkomstig uit Zoersel, overleed ter plaatse. “De bestuurder van het andere voertuig liep lichte verwondingen op. Ook in een derde wagen, die de situatie niet meer kon ontwijken, raakte een persoon lichtgewond”, zegt Krols.

De Antwerpsesteenweg was een hele tijd afgesloten in beide richtingen. Intussen zijn alle brokstukken opgeruimd en is de rijbaan weer vrij.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

 (jtp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen