Siamese tweeling reageert voor het eerst nadat het geheim huwelijk is uitgelekt: “Dit is een boodschap aan alle haters”

De Siamese tweeling Abby en Brittany Hensel hebben hun stilzwijgen doorbroken nadat het nieuws bekendraakte dat Abby getrouwd is met legerveteraan Josh Bowling. Het huwelijk dateert al van 2021 maar kreeg afgelopen week heel wat media-aandacht.

lto

“Het internet is extra luid vandaag”, schreven ze bij een video op Tiktok nadat er veel te doen was rond het huwelijk van Abby. Ze trouwde in 2021 met verpleger en legerveteraan Josh Bowling maar pas deze week kwam de het Amerikaanse website ‘Today’ met het verhaal op de proppen.

Abby en haar tweelingzus Brittany, zijn een van de weinig siamese tweelingen in de geschiedenis die de kindertijd overleefd hebben. Ze werden beroemd dankzij hun tv-show op TLC waarin hun belangrijkste levensgebeurtenissen gevolgd werden, zoals afstuderen en hun zoektocht naar een job.

Het paar deelt één lichaam en vanaf de taille worden al hun organen, waaronder de darmen, blaas en voortplantingsorganen, gedeeld. In de show die werd gefilmd toen de meisjes tieners waren, zei hun moeder dat ze graag op een dag zelf kinderen zouden willen, waarbij ze uitlegde: “Dat is waarschijnlijk iets dat zou kunnen werken omdat die organen werken.”

In een ander interview herhaalde Brittany hun wens om zelf een gezin te hebben door te zeggen: “De hele wereld hoeft niet te weten met wie we omgaan, wat we doen en wanneer we het gaan doen. Maar geloof me, we zijn totaal verschillende mensen”, klonk het destijds.

En dus is de tweeling de belangstelling rond het huwelijk van Abby en Josh beu. Dat lieten ze ook weten in een tweede video op Tiktok. “Dit is een boodschap aan alle haters die er zijn: Als je niet houdt van wat ik doe, maar wel kijkt naar alles wat ik doe, ben je nog steeds een fan”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer