Deze hockeyfans ontfermden zich over de tiener.
Volledig scherm
Deze hockeyfans ontfermden zich over de tiener. © Mastini Forever/Facebook

Belgische tiener op schoolreis wordt per ongeluk achtergelaten aan tankstation

Tijdens een tussenstop bij een tankstation in het Italiaanse Desenzano zagen enkele fans van ijshockeyteam Mastini Varese een meisje huilen. Het 16-jarige meisje die op schoolreisje was in Italië, was per ongeluk achtergelaten door de schoolbus. Volgens Italiaanse bronnen gaat het om een Belgisch meisje.

25 reacties

  • Nico Herbots

    4 weken geleden
    Tellen en controleren is niet moeilijk, de begeleiding is hier nalatig geweest. En dat niemand in die hele bus het klasgenootje heeft gemist, is redelijk merkwaardig. Maar als 16-jarige op het juiste uur op de bus zijn of anders iemand verwittigen als je ergens opgehouden wordt, is ook niet ingewikkeld. 16-jarigen zijn geen kleine kindjes meer. Hopelijk hebben zowel de begeleiders als de tiener hun lesje geleerd.
  • Jean-Pierre Dreesen

    4 weken geleden
    Het zijn jonge begeleiders, die zelf op hun GSM zitten en de groep niet natellen, het zijn kinderen met kinderen, ongelofelijk dat dit in deze eeuw nog voorvalt. Als ik Monitrice was, werden de kinderen afgeroepen met hun naam aanwezig of niet en werd er verschillende malen geteld of de groep nog voltalig was.
  • Henri Demeer

    4 weken geleden
    2 keer tellen : één keer bij opstappen en één keer als de deuren van de bus dicht zijn .
  • francois de smedt

    4 weken geleden
    Stevige blaam voor de verantwoordelijke begeleiding
  • Maria Decancq

    4 weken geleden
    Een vaste plaats op de bus is zeer belangrijk. Misschien was dat niet het geval.