Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Niet gedacht dat ik na één demarrage alleen zou zijn”: Van der Poel, die “superbenen” had, na zijn suprematie

Sneller, hoger, sterker. Zo gaat het met Mathieu van der Poel (29) en hoe hij door het klassieke voorjaar klieft. E3 Harelbeke, Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix heeft hij gewonnen. Het uitkijken is nu naar Luik-Bastenaken-Luik. “Je weet nooit wat daar kan gebeuren.”

18 reacties

  • Hans De Geest

    4 weken geleden
    Dikke proficiat Mathieu! Je bent een prachtige, sterke renner, een supertalent. Spijtig dat onze Wout er niet bij was, het had nog een prachtig duel kunnen worden. En wanneer gaan die zielige bier- en projectielgooiers er nu eindelijk eens mee stoppen? De kleuterklas ligt toch al een eind achter hen denk ik toch....?
  • Jonah Kemps

    4 weken geleden
    Er kunnen precies nog maar 5-6 coureurs een deftige koers winnen, als er dan maar eentje ergens aan de start staat weet je doorgaans al hoe laat het is, de rest is gewoon een stuk minder, volgens mij wist vdp perfect dat hij los zou zijn bij één deftige versnelling en dat hij sowieso op zen minst even snel zou rijden dan een paar man daarachter samen. Knap om zien daar niet van maar spanning is er nooit geweest en dat was ook gewoon te voorspellen.
  • dirk de bondt

    4 weken geleden
    Wat een kampioen rijd 2 per uur rapper als de rest vliegt over de kasseien en fenomenale stuurmanskunst proficiat Mathieu
  • Dirk Bettens

    4 weken geleden
    proficiat mvdp sterke wielrenner maar waar zijn de andere ploegen
  • Johan Meulenbergs

    4 weken geleden
    Geen fan van MVDP .. maar toch chapeau. Proficiat.