© AP

Nieuwe wending in de ruzie tussen Brad Pitt en Angelina Jolie? “Dochter Shiloh wil bij haar vader gaan wonen”

Het ziet ernaar uit dat Angelina Jolie (48) opnieuw een opdoffer te verwerken krijgt in de ruzie met haar ex Brad Pitt (60). Hun 17-jarige dochter Shiloh heeft volgens The sun te kennen gegeven dat ze bij haar vader wil intrekken.

gjs

Pitt en Jolie hebben samen zes kinderen. Vijf jaar geleden besliste een rechter na de breuk van de twee in 2016 dat Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox Leon en Vivienne Marcheline allemaal bij hun moeder in Los Angeles mochten gaan wonen. Jolie kreeg de volledige voogdij over hen, Pitt mocht alleen nog op bezoek komen.

Tevreden was de Hollywoodacteur daar vanzelfsprekend niet mee. Hij stapte meermaals naar de rechtbank om dat aan te vechten, maar slaagde er niet in om het hoederecht te krijgen. Een insider heeft nu aan The sun verteld dat Shiloh, op dit moment 17 jaar, van plan is om bij haar vader in Los Feliz, Californië, te gaan inwonen zodra zij 18 wordt.

Dat zou een enorme klap betekenen voor Jolie, die vorige week nog document overmaakte aan de rechtbank waar in te lezen stond dat Pitt haar en hun kinderen mishandelde, en dat al voor de ruzie die de druppel was in 2016 begonnen was. Begin februari was dan weer bekend geraakt dat Jolie en Pitt tot een schikking waren gekomen over hun bekroonde wijnmakerij. Pitt heeft daar nu 100 procent zeggenschap over.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer