BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Hoe Club concurrentie met fysiek voetbal tot wanhoop drijft en er titelkoorts ruist in het Brugse struikgewas

De leiders en de achtervolgers staat weer op hetzelfde helikopterbeeld. Daar is Club Brugge! Nu sneuvelde ook Antwerp: “We zijn het kwijt”, prevelde Mark van Bommel. Club drijft de concurrentie stilaan tot wanhoop. Hoe dan?

14 reacties

  • nico baelde

    3 weken geleden
    Club kan enkel door zichzelf nog de boot ingaan. Er zijn voor alle ploegen nog 7 wedstrijden te spelen, voor club minstens nog 8. Het spijtige is dat club, in enkele dagen tijd, zowel Europees als voor de titel kan uitgeschakeld worden. Hopelijks kan club ook zondag op Union de lijn doortrekken en winnen, dan geef ik ze toch veel kans om kampioen te spelen.
  • Danielle De neef

    3 weken geleden
    Cercle had moeten winnen tegen Club, maar ja.......Nielsen was onzichtbaar... "WE stonden op kop"? Niet met zoveel punten achterstand, indien de puntenhalvering zou zijn afgeschaft, zoals Club Brugge steeds wilt...behalve wanneer het hun uitkomt. Marcus Camps, jij hebt gelijk, helemaal..💜🤍💜
  • Eddy De Raedemaeker

    3 weken geleden
    ik denk niet dat Club Brugge de grote verrassing is in deze nacompetitie, die komt volgens mij van Cercle, zij zijn mijn inziens de scherprechter door punten af te snoepen van de grotere ploegen. Iedereen kijkt naar de top maar zowel Club , Union en Genk hebben al punten laten liggen tegen Cercle , zij spelen niet het mooiste voetbal maar staan er wel als ploeg .
  • Bart Jaspers

    3 weken geleden
    Hadden ze Deila vroeger op straat gezet, dan stonden we nu al op kop met een paar punten los. Anderlecht op Club gezien, stelde werkelijk niks voor. Club zou een verdiende kampioen zijn !
  • Ken Delespierre

    3 weken geleden
    Tjah, de competitie afgesloten met de meeste gemaakte goals en de minste tegen. En dan nog twintig(!!) punten achterstaan!? Kwam door slecht teammanagement, en goals weggeven op het einde, dan nog wat arbitrale punten weggeschonken en je komt eraan.. Maar hoe ze nu spelen zullen de nummers 1 en 2 nog mogen bibberen, hun spelniveau heeft dat van hun ingehaald en mits nog voldoende wedstrijden zullen de punten dat ook doen.. Ik kan de tranen al horen vallen tot hier.