E34 tijdlang volledig versperd door ongeval in staart van file in Oelegem, bestuurder overleeft klap niet

België -

De E34 vanuit Turnhout richting Antwerpen was maandagochtend een tijdlang volledig versperd door een dodelijk ongeval ter hoogte van Oelegem. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Een bestelwagen reed er achteraan in op een vrachtwagen, in de staart van de file bij de werken in Ranst.

mtm, nelo
Bron: BELGA

Het ongeval gebeurde rond 10.15 uur tussen de afrit en oprit Oelegem. De werkzaamheden op de E313 in Ranst veroorzaken al weken stevige files. Ook op de E34 richting Ranst/Antwerpen is het elke dag aanschuiven. Maandagochtend kwam het tot een fatale aanrijding. In de staart van de file kwam het tot een botsing tussen een bestelwagen en een vrachtwagen.

De bestuurder van de bestelwagen merkte het vertraagd verkeer te laat op en reed in op een vrachtwagen. De bestuurder zat gekneld in de bestelwagen. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden. Na de bevrijding probeerden de medische diensten het slachtoffer nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. De bestuurder van de bestelwagen overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

E34 afgesloten

Door de aanrijding was de volledige snelweg richting Antwerpen een tijdlang afgesloten, maar intussen is de rijweg vrijgemaakt. De federale wegpolitie kwam ter plaatse voor vaststellingen en er staat nog altijd een lange file.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen