Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ThinkStock

Italiaans restaurant geeft gratis fles wijn aan wie gsm afgeeft

In het Italiaanse Verona krijg je een gratis fles wijn, op voorwaarde dat je jouw gsm afgeeft bij binnenkomst. Het doel is om mensen aan te moedigen om met elkaar te praten in plaats van de hele tijd naar hun gsm te staren. Dat had Angelo Lella, eigenaar van Al Condominio, voor ogen.

4 reacties

  • Marcus Camps

    5 dagen geleden
    Die fles moet sowieso betaald worden. Wat blijft is dat een ander gaat beslissen of ik mijn gsm mag gebruiken of niet. En al zeker een ander zijn wijn betalen op die manier is ook geen optie.
  • Michael Steyaert

    2 weken geleden
    Basis etiquette, zet je gsm op stil als je een restaurant binnenstapt, er zijn nog te veel asociale mensen die het nodig vinden telefoons op te nemen en zo luid mogelijk te converseren, doodleuk filmpjes bekijken of video gesprekken te voeren in volle restaurants.
  • Geert Vande Walle

    2 weken geleden
    Iets geven is toch altijd gratis ? Anders is dat verkopen . En ja voor een fles goede wijn, niet voor een goede fles wijn .
  • Didier Cauberghe

    2 weken geleden
    Als je echt rust wil installeer dan een GSM stoorzender. Iedereen gaat denken dat de ontvangst daar slecht is en de kous is af. Als ze willen bellen dat ze dan buiten gaan. Een gratis fles wijn serveren en de chauffeur heeft er niets aan. En vooral maar er geen reclame mee heeft geen zin werkt averechts.