De Stem van Tom Ongena: “Vluchtelingen die naar hier komen, moeten bijdragen aan onze samenleving”

In de Stem Van Vlaanderen kom je te weten welke politicus jij bent. Ook Tom Ongena, partijvoorzitter van Open VLD, doet mee aan de grootste stemtest van Vlaanderen. In de video hierboven ontdek je hoe hij antwoordt op enkele maatschappelijke dilemma’s.

73 reacties

  • Els Martin

    2 weken geleden
    Dat km heffing eraan komt voel ik aan mijn water... teveel elektrische wagens, ze beginnen accijnzen mis te lopen. De fossiele brandstof rijders zullen echter dure brandstof blijven betalen en er een flinke km heffing bij betalen om overal 30 en 50 te kruipen... waar zijn wij mee bezig?
  • Erik De baene

    2 weken geleden
    Maria Lucia vandenborre : de nagel op de kop ...!!! Heel juist gezegd gewoon de waarheid
  • Kris Tyteca

    2 weken geleden
    Ik heb zo’n vermoeden dat de VLD gepensioneerde verpleegkundigen ziet als vluchtelingen. Meneer Lachaert wilt die terug activeren. Zelfde statuut? Of is er en andere uitleg?
  • Leonarda Van Opbroecke

    2 weken geleden
    Pffff 🥱Al decennialang in alle regeringen. Openvld heef zelfs de premier.Indien het voorstel er voorheen al was en het is nooit tot uitvoering gebracht omdat coalitiepartijen of oppositie niet meewerkten, dan zal het ook nooit gebeuren want Openvld zal nooit op zijn ééntje een regering vormen.Iets anders verzinnen,Tommeke.Bv de onkostenvergoeding voor politici volledig belasten? Kan je maandag al aan beginnen en is het vóór de verkiezingen nog goedgekeurd. Want daar is toch elke partij vóór?
  • Ludo Van Damme

    2 weken geleden
    Duizenden werkplaatsen kunnen momenteel niet ingevuld geraken omdat er onvoldoende personeel is.