© Instagram

Dit deed Beyoncé op Moederdag met 5000 euro

Beyoncé heeft op sociale media foto's gepost van 'haar' Moederdag. Op de foto's schitteren de hoogzwangere Bey en dochter Blue Ivy in een opvallende bloemenjurk van Dolce & Gabbana. Even opvallend is meteen ook het prijskaartje. De outfits hebben samen 5000 euro gekost.

elvh

Bijna een week na datum heeft de hoogzwangere Beyoncé ook haar Moederdag-foto op haar website en Instagram gepost. Voor een fotoshoot met Blue Ivy (5) ging Beyoncé duidelijk shoppen en koos ze voor zichzelf en haar mini-me een exotische bloemenjurk van Dolce & Gabbana. De matching outfits hebben samen bijna 5000 euro gekost.

Op Moederdag ging Beyoncé met haar gezin naar het 'Museum of Ice Cream' in Los Angeles. Ze bezochten het museum, deden een fotoshoot en waren er die dag meteen ook te gast op het feestje voor de dertiende verjaardag van Apple, de dochter van Gwyneth Paltrow en Chris Martin.

Het is niet de eerste keer dat Bey en Blue pronken in heel dure matching outfits. Op de première van Beauty & The Beast gingen mama en dochter in hun Gucci-outfit ook nog met alle aandacht lopen.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer