Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Van 24 tot ... 2.700 euro: de laatste tickets voor de Olympische Spelen zijn in verkoop, ook jij kan er nog bij zijn

De Olympische Spelen in Parijs zijn nu écht in zicht. Over minder dan 100 dagen begint het meest prestigieuze sportevenement van de wereld. Het grootste deel van de tickets zijn al de deur uit - voornamelijk verkocht aan Fransen - maar jij kan er tóch nog bij zijn. De laatste 250.000 tickets zijn momenteel in verkoop. Voor de goedkoopste tickets betaalt u slechts 24 euro.

4 reacties

  • pieterjan ponsaerts

    2 weken geleden
    De groepswedstrijden van de Belgian Cats zijn nog niet uitverkocht. Er zijn nog tickets in bijna alle categorieën beschikbaar,vanaf 50€
  • yvo mast

    2 weken geleden
    Ik denk er niet aan om zoveel geld er in te steken . Kijk wel op Tv met vrienden, ook leuk. De prijzen en overnachtingen rijzen de pan uit, niet sociaal, integendeel.
  • frans faes

    2 weken geleden
    Heeft nog weinig met sporten te maken. Veel geld mee gemoeid.
  • Jan Daems

    2 weken geleden
    Waar kan je als supporter beter zitten dan thuis? Je ziet alles zoveel beter, krijgt herhalingen, commentaar van specialisten en je hebt een hapje en drankje bij de hand. De echte sfeer ga je natuurlijk niet hebben maar wat is die nog waard wanneer je eindeloos moet aanschuiven en veiligheidscontrole moet ondergaan tot in het absurde? En dan waanzinnig veel geld moeten betalen voor eten en drinken waarvoor je thuis de neus zou ophalen? Nee, bedankt de koekoek.