HLN Fotomontage, Belga, PhotoNews, Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN Fotomontage, Belga, PhotoNews, Getty Images

De driehoek draait (even?) vierkant: hoe Brian Riemer veel troeven heeft op middenveld, maar wel de juiste kaarten moet spelen

Het middenveld van de leider lijdt. Stroeykens, Leoni, Delaney en Rits: niémand zit in bloedvorm bij Anderlecht. Nochtans was dat de grote hoop van trainer Brian Riemer. Speelt hij tegen Cercle Brugge de juiste kaarten?

10 reacties

  • Maurice Van Loock

    2 weken geleden
    Daarvoor moet je eerst een bekwame trainer hebben..
  • Nathan De Taey

    2 weken geleden
    Rits moet altijd spelen. de vraag is wie je ernaast zet. Delaney zorgt voor duel en ervaring. Stroeykens zou voor diepgang en aan speelbaarheid moeten zorgen. Leoni is een beetje zelfde type als rits. Verschaeren zorg voor meer actie en durf en dus meer dreiging en diepgang. Ashimeru zorgt voor meer intensiteit. welke combinatie heb je nodig tegen welke ploeg?
  • Piet Corneel

    2 weken geleden
    Ze waren weken geleden aan het zweven en de titel was al bijna binnen en zie nu.... de droom is ten einden want volgend weekend staan ze 2de of derde!!!!
  • Danielle De neef

    2 weken geleden
    Betwistbare rode kaart van Wijndal? De rode kaart voor Debast was waarschijnlijk wél gerechtvaardigd, niet? En de penalty van Sardella ook natuurlijk......
  • Marc Pauwels

    2 weken geleden
    Stroeykens en Leoni vallen de laatste weken op door veel balverlies en slechte passes. En horen dus voor het moment op de Bank thuis.