Daarom eet je die zak chips altijd in één keer leeg (ook als je dat niet van plan was)
Als je jezelf ook elke keer voorneemt om één klein kommetje chips te vullen, om dan toch met een lege zak te eindigen, ben je zeker niet alleen. Hoe komt het dat chips zo onweerstaanbaar zijn en dat die zak elke keer opnieuw leeg is voor je het goed en wel beseft?
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
De tomate crevette is gered: “Schaarste bij garnalen is voorbij”
-
HLN Shop
Van ballongarde tot kneedhaak: wanneer gebruik je welke klopper op je keukenrobot of handmixer?
Een keukenrobot is veel meer dan een veredelde mixer. Toch als je de diverse hulpstukken waarvan een kwalitatief toestel voorzien is juist inzet. Weet je geen raad met deze mysterieuze objecten en liggen ze maar te verstoffen in je kast? Een spijtige zaak waar HLN Shop graag verandering in brengt met een overzicht van de meest courante kloppers. Meteen aan de slag gaan? Eindigen doen we met een overheerlijk recept voor kaastaart. -
PREMIUM61
Diëtist Michaël Sels: “Een gezonde brooddoos voor je kind? Wees realistisch!”
In de brooddoos van één kind op de drie zit helemaal niets wat de stempel ‘gezond’ verdient, zo blijkt uit onderzoek. Maar hoe moet het dan wel? Hoe vinden mama’s en papa’s de tijd om de brooddozen van hun kroost te vullen met een gezonde lunch? En hoe houd je het betaalbaar? Diëtist Michaël Sels (UZA) geeft enkele tips die voor iedereen direct bruikbaar zijn. “Vergeet vooral de funfactor niet!” -
-
HLN Shop
Ken jij deze vijf types barbecue al? Van oldskool met houtskool tot Japanse verfijning
-
PREMIUM
“Dit vlees is een betaalbaarder alternatief voor een klassieke steak”: topslager Hendrik Dierendonck beantwoordt 10 lezersvragen over de barbecue
Tijd om de barbecue van onder het stof te halen want hét barbecueweekend van het jaar staat voor de deur. Maar hoe maak je een côte à l’os klaar op de barbecue? Welke betaalbare stukken vlees zijn er? En hoe krijg je jouw rooster in topconditie? We legden 10 van jullie lezersvragen voor aan topslager Hendrik Dierendonck en groentenexpert Paul Florizoone. -
Livios
Na woningbrand door zonnepanelen in Meise: welke gevaren loop je met zo'n installatie?
In het Vlaams-Brabantse Meise woedde gisterenavond een hevige brand. Daarbij raakten twee personen gewond. De oorzaak bleek een set zonnepanelen te zijn die vuur hadden gevat op een achterbouw. Dergelijke nieuwsberichten doen bij sommigen onder ons de twijfel over de brandveiligheid van zonnepanelen oplaaien. Terecht of niet? En waar schuilen de risico’s? Bouwsite Livios zoekt het uit. -
PREMIUM
Hoe (on)gezond is het om elke dag fastfood te eten en waarom?
-
Jobat
Foto op je cv of niet? En wat moet er zeker nog/niet op staan? “Dit is een vaak voorkomende fout”
-
PREMIUM
Welke zoute chips zijn de lekkerste? Dominique Persoone proeft 10 zakken en vindt één overduidelijke winnaar: “Smaak in balans en heerlijk crunchy”
Chips heb je in allerlei soorten. Je kunt de vorm of de smaak zo gek niet bedenken of het zit ergens in een assortiment. Maar dé klassieker bij veel merken: zoute chips of ‘chips naturel’. Maar welke is de lekkerste? En kan een huismerk tippen aan een A-merk? Chipsliefhebber Dominique Persoone trekt voor HLN tien zakken open en geeft zijn ongezouten mening: “Met deze chips kan je me echt plezieren.” -
PREMIUMVoor jou getest
Welke paprikachips zijn de lekkerste? Uit 10 zakken zijn er 3 gebuisd: “Smaak is magertjes, dit is geen echte chips”
Het WK voetbal ging op zondag 20 november van start. De matchen zijn het perfecte moment om in je luie zetel te ploffen met een extra grote zak paprikachips erbij. Maar welke chips zijn de allerbeste? Ben je beter af met een A-merk of doen de huismerken het ook prima? We schotelden de bekende traiteurs en voormalige sterrenchefs Kristof en Stefan Boxy tien verschillende zakken voor. Welke kunnen hun smaakpapillen en de WK-koorts het meest bekoren? -
Voor eens en altijd: zijn ijsblokjes in wijn om af te koelen een goed idee of niet?