Dit zijn onze 25 beste reistips voor de zomer

Nog geen vakantie geboekt? Of nog op zoek naar een snelle citytrip? Gazet van Antwerpen bundelt voor jou 25 reistips binnen en buiten Europa. Ontdek ze hieronder. En om je helemaal in vakantiestemming te brengen kan je morgen een gratis kraskaart van de wereld afhalen in Standaard Boekhandel: kras de landen weg waar je al op reis geweest bent.

dst

Wekelijks zit er voor abonnees van Gazet van Antwerpen een extra bij hun digitale krant op vrijdag. Vandaag bieden we je een selectie van reisreportages die de voorbije maanden zijn verschenen in ons consumentenmagazine De Markt. We hebben deze gebundeld in een handig reisboek, of je kan de afzonderlijke artikels ook openen via onderstaande interactieve kaart. Waar brengt de zomervakantie jou heen?

Download hier het volledige e-boek met onze 25 beste reistips

Of: selecteer een bestemming op onderstaande kaart en klik door naar het reisartikel:

Overzicht: alle bestemmingen op een rij

Haal je gratis kraskaart van de wereld

Vanaf zaterdag 27/5 kunnen abonnees van Gazet van Antwerpen een gratis kraswereldkaart gaan afhalen bij Standaard Boekhandel. De kraskaart meet 50 op 70 cm en is afgedrukt op dik en kwalitatief papier. Een land waar je al op reis geweest bent, kan je wegkrassen.

DOWNLOAD HIER JE BON

Geen abonnee?

Proef nu 7 dagen gratis van onze voordelen voor abonnees: geen betaalgegevens nodig, en na 7 dagen stopt de proefperiode automatisch! Ook proevers kunnen een bon downloaden om de kraskaart af te halen.

Activeer hier je proefperiode van 7 dagen

Elke week een nieuw voordeel!

Elke vrijdag een nieuw digitaal cadeau voor GVA-abonnees. Al deze voordelen vind je terug op onze voordelenpagina. Onze voordelen van de voorbije weken:

Belastingen ontwijken voor beginners: zo kan je legaal frauderenen. Lees alle tips van professor Michel Maus, dé belastingsautoriteit in Vlaanderen.

Een verzameling van onze beste “tuin- en groentips” met artikels die reeds eerder verschenen in het consumentenmagazine De Markt. Nu handig voor jou verzameld in een nieuw e-boek.

Veel leesplezier!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER