Topgolfers slaan eerste balletjes bij golfclub die honderd vaste banen oplevert

© ddl

The National, de 18 holes golfbaan in Sterrebeek, werd gisteren in stijl geopend. Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts en Thomas Detry sloegen de eerste balletjes op de nieuwe course en verzorgden er een signeersessie.

Dieter De Beus

The National, een prestigieuze golfclub met hotel, seminarieruimtes en kantoren waar men op termijn internationale toernooien wil organiseren, vormt het hart van het project op de voormalige hippodroom in Sterrebeek. Rondom de club worden 220 wooneenheden - van luxe villa's over woonhuizen en appartementen tot assistentiewoningen - gebouwd. Een wandelpad doorheen de golfbaan verbindt de dorpskernen van Sterrebeek en Tervuren.

's Lands drie beste golfers vonden gisteren de tijd om langs te komen op de nieuwe golfclub en openden de baan onder het toeziend oog van meer dan duizend belangstellenden. Brusselaar en aanstormend talent Thomas Detry liet alvast weten geregeld langs te zullen komen in Sterrebeek om er te trainen. Ook Pieters en Colsaerts waren onder de indruk van de baan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen