Meisje (20) beweert dat taxichauffeur haar rake klappen verkocht, maar chauffeur vertelt heel ander verhaal

© BVDL

Een taxichauffeur heeft het voorbije weekend de twintigjarige Lenne De Bie uit Poederlee (Lille) na een discussie zwaar toegetakeld. Het meisje is onder de ogen van drie vriendinnen uit de taxi gesleurd en kreeg enkele rake klappen. De taxichauffeur vertelt echter een ander verhaal.

Bart Van den Langenbergh

Taxichauffeur Paul Van den Broeck van P&S Services uit Poederlee ontkent dat hij het meisje heeft aangeraakt. "Ze beschuldigde me tot driemaal toe van een dief te zijn. Ik heb haar gevraagd om daarmee te stoppen", reageert de taxichauffeur. "Ik ben dan gestopt en ze is uit de auto gesprongen en heeft me omver getrokken. Ik ben zelf ook gewond geraakt. De verwondingen die ze heeft, zijn niet door mij veroorzaakt, maar door de meisjes die haar hebben weggetrokken."

De man diende op zijn beurt ook een klacht in, nadat het meisje met haar vader naar de politie stapte om een klacht in te dienen. De politie wil alleen kwijt dat het onderzoek aan de gang is.

"Hij sleurde me plots uit de auto"

Lenne De Bie en drie vriendinnen namen zaterdagochtend om 4.30u de taxi na een uitstap naar het danscafé The Missing Link in Westmalle. Volgens het meisje ging de taxichauffeur na een discussie volledig door het lint. Net over de brug van de E34 in Lille zou hij Lenne uit de auto gesleurd hebben en enkele rake klappen verkocht hebben.

"Hij sleurde me plots uit de auto op de weg en greep me bij de nek. Ik kreeg enkele rake klappen en ben op de grond gevallen. Mijn vriendinnen hebben de man van me moeten wegtrekken", aldus Lenne De Bie. "Mijn enkel van mijn linkerbeen is zwaar gekneusd en mijn knie doet ook pijn. Ik heb ook schaafwonden opgelopen en ben tien dagen werkonbekwaam."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen