Vader verkracht dochter in auto op weg naar school en dwingt haar om cocaïne te snuiven

© ss

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een 44-jarige man uit Borgerhout veroordeeld tot twaalf jaar cel en een terbeschikkingstelling van de strafuitvoeringsrechtbank gedurende tien jaar. De schoonmaker had zijn gezinsleden mishandeld en zijn vrouw, oudste dochter en zoon ook seksueel misbruikt.

nadb

De achttienjarige dochter van de beklaagde was op 17 januari verbaal agressief geworden tegen een leerkracht, wat niet haar gewoonte was. Toen de leerlingenbegeleidster vroeg wat er scheelde, vertelde het meisje dat ze op weg naar school door haar vader verkracht werd in de auto. Ze had ook cocaïne van hem moeten opsnuiven.

Op de achterbank van de wagen en in haar onderbroek werden spermasporen van de beklaagde aangetroffen. Het meisje vertelde de politie dat hij haar al eerder misbruikt had toen ze dertien jaar was en een fiets wilde. Op haar veertiende had hij haar opnieuw verkracht tijdens een vakantie in Marokko. Ook toen had ze drugs moeten snuiven.

Complot

Het misbruik beperkte zich niet tot de oudste dochter. De beklaagde had ook met zijn hand in de broek van haar broertje gezeten en haar moeder werd geregeld door hem verkracht. De veertiger meende dat ze als zijn echtgenote niet kon weigeren om seks te hebben. De vrouw werd ook meermaals door hem geslagen, in het bijzijn van hun vier kinderen. Ook zij deelden in de klappen.

De beklaagde ontkende alles en sprak van een complot. Zijn vrouw zou het sperma verzameld hebben en op de achterbank en het slipje van zijn dochter hebben achtergelaten. “Compleet ongeloofwaardig”, oordeelde de rechtbank. De beklaagde moet zijn gezinsleden één euro provisionele schadevergoeding betalen en er werd ook een deskundige voor hen aangesteld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen