Tienjarige jongen maakt indruk met zijn make-uptalent op Instagram

Dol op make-upvideo’s, dan heb je misschien al een tutorial van de Britse Jack, amper tien jaar, gezien. De jongen plaatst sinds februari filmpjes online waarin hij zichzelf opmaakt als een pro. Een van zijn clips werd meer dan zestig (!) miljoen keer bekeken. De kleine creatieveling heeft ook eigen Instagram-pagina waarop hij gegadigden trucjes leert.

vwh

Contouren? Dan kan hij als de beste en ook nepwimpers aanbrengen is voor hem een fluitje van een cent. In het onderschrift deelt de beautyblogger trouwens welke producten hij gebruikt, zodat iedereen zijn looks thuis zelf kan creëren.

De reacties op zijn hobby zijn verdeeld. Velen vinden het vreemd dat een jongen van zijn leeftijd fervent met make-up bezig is, maar de meeste fans vinden het gewoonweg fantastisch dat Jack zijn ding doet en dat vertaalt zich naar duizenden likes.

Dit kindje kan zichzelf beter opmaken dan jij

© Facebook

De identiteit van het jongetje in dit razend populaire filmpje is niet bekend maar één ding is duidelijk: het kereltje kan zich beter opmaken dan veel vrouwen, ons inclusief.

Een jongen in een filmpje, opgepikt door de Facebookpagina van modemagazine Allure, brengt make-up aan als een professional. Foundation, wat concealer, een beetje blush, oogschaduw: voor hem is het een fluitje van een cent. Op het einde brengt hij nog valse wimpers aan en klaar. Het filmpje is sinds zaterdag al bijna 46 miljoen keer bekeken en meer dan 300.000 keer gedeeld. Talent, heet dat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer