© Youtube

Zo geraak je dus gratis een pretpark binnen

“Baby’s mogen gratis binnen in pretparken en wij volwassenen moeten maar betalen? Ja hallo, dat pikken we niet!” Dat was de gedachte van twee Nederlandse kerels, die een geniale manier vonden om toch gratis een attractiepark binnen te geraken. En het lukte nog ook!

JaTi

Gierige Gasten noemen ze zich, twee Nederlanders die uitzoeken hoe je iets kunt doen of meemaken zonder ervoor te moeten betalen. Onder hun eerdere filmpjes vinden we titels terug als ‘Hoe je gratis eten kunt bestellen’, ‘Gratis shoppen bij Ikea’ en ‘Geld verdienen als toiletjuffrouw’. Elke dinsdag om 16u sturen ze een nieuwe video de wereld in.

In hun laatste filmpje gingen Martijn, Niels en Joost (een van hen is de cameraman) naar een pretpark. Ze bouwden een buggy om zodat Martijn er kon inzitten. Met enkel zijn gezicht zichtbaar, en daaronder het (hoofdloze) deel van een pop, trokken ze naar de ingang. “Ik denk niet dat het gaat lukken, ik heb veel te lang haar voor een baby”, klonk het nog twijfelachtig. Maar aan de kassa konden de twee gewoon passeren. 1 kaartje betalen, de ‘baby van acht maanden’ mocht gratis binnen.

Het stressen was nog niet voorbij, want er volgde nog een tweede controle. Maar ook daar konden de twee zonder problemen door de poortjes.

Hun stunt werd al miljoenen keren bekeken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer