© REUTERS

Dochter Elvis Presley opgenomen in afkickkliniek

Lisa Marie Presley (48), de dochter van Elvis Presley, is opgenomen in een afkickkliniek om haar te laten behandelen voor een medicijnverslaving. Volgens het Amerikaanse blad US Weekly zocht Presley zelf hulp bij het gerenommeerde Hills Treatment Center in Los Angeles en zal ze zo’n 35.000 euro per maand neertellen voor haar verblijf.

lla

In 2013 kwam Presley al openlijk uit voor haar verslavingsgevoeligheid. In een interview met het Amerikaanse ‘People’ vertelde ze over haar woelige jeugd waarin alcohol en drugs een grote rol speelden. Sinds haar tienerjaren gebruikte ze geregeld cocaïne, wiet en alcohol om te ontsnappen aan de realiteit. Maar na enkele jaren van dronkenschap zocht ze steun bij de Scientology-kerk, die haar hielpen afkicken.

Maar Presley kon de verleiding niet weerstaan en greep geregeld terug naar pijnstillers. Eind juni kondigde de zangeres aan dat ze na meer dan tien jaar huwelijk gaat scheiden van haar echtgenoot Michael Lockwood. Het paar heeft samen twee kinderen, de tweeling Finley en Harper. Of haar medicijnverslaving aan de basis lag van de breuk, is niet bekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER