© *

Deze grappige foto’s van pasgetrouwd koppel en misnoegde getuige gaan de wereld rond

Omdat ze geen doorsnee verlovingsfoto's wilden, schakelden Brittney en Kody Frysinger fotografe Lindsey Berger in én Mitch, de beste vriend en getuige van Kody. Die laatste mocht mee op de foto's als derde wiel aan de wagen, met dit grappige resultaat tot gevolg. De beelden gingen daarom ook al vlug de wereld rond en omdat het zo'n succes werd, mocht Mitch ook mee op hun trouwfoto's.

flb

Op zoek naar een leuk idee voor hun verlovingsfoto's, stootte Brittney Frysinger op Pinterest op een leuk plaatje. Ze stelde aan fotografe Lindsey Berger voor om de scène na te spelen en moesten niet lang zoeken naar een derde man. Mitch, de beste vriend van Kody, leek meteen de geknipte persoon en zo geschiedde. Hun verlovingsfoto's werden op zoveel goede commentaren onthaald dat ze besloten dat nog eens over te doen, maarv dit keer voor hun trouwfoto's. Ook dat beeld ging ondertussen flink viraal.

Toch is Mitch niet zomaar het derde wiel aan de wagen. "Ze moesten mij toch wat overtuigen om mij zover te krijgen, want ik poseer helemaal niet graag", vertelt hij aan Yahoo. Hij blijft trouwens ook niet eenzaam en alleen achter nu zijn beste vriend getrouwd is, want hij heeft zelf een vriendin.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer