© Instagram Uncanny Annie

Plassen in bijzijn van je kind: deze bekende blogster krijgt kritiek

Een onschuldige foto van Annie Nolan, een bekende Australische die vaak over het moederschap blogt, heeft tot wat ophef geleid. In het beeld in kwestie dat ze op Instagram deelde, is ze te zien met haar kind op de rug terwijl ze naar het toilet gaat. Sommigen vinden het niet kunnen dat je plast in het bijzijn van de kinderen, anderen menen dan weer dat je in een druk huishouden soms niet anders kunt dan de zaken te combineren.

flb

Annie Nolan, die over het moederschap blogt onder de naam Uncanny Annie, deelde onlangs op Instagram een foto van zichzelf op het toilet met haar dochter Delphi op haar rug vastgegespt. In het bijschrift legt ze uit dat ze dat als de beste oplossing zag nadat ze eerste vijftien minuten in de weer was geweest met hat vastmaken van haar dochter en dan tot de conclusie kwam dat ze nog moest plassen. Het is vast iets wat ouders wel vaker overkomt, maar wat doe je dan? Gewoon gaan met het kind erbij of alles weer afnemen?

Hoewel enkelingen kritiek uiten op het feit dat ze dat deed omdat het volgens hen tot de privésfeer zou behoren, waren er ook heel wat anderen die zelf hun eigen anekdotes begonnen te delen. "Ik ben 66 en zit nog altijd met de deur open te plassen als de kleinkinderen er zijn", laat een vrouw optekenen. In elk geval lijkt het een herkenbare situatie voor heel wat moeders. Wat zou jij doen?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer