© Pexels

Tips om je zelfbruiner egaal aan te brengen

Het is rokjestijd en dat wil zeggen: blaas die melkflessen maar vanonder het stof. Geen zin in opmerkingen als ‘amai, jij bent een witte’ of ‘armen naast elkaar, om ter bruinst’? Koop jezelf een zelfbruiner en smeren maar. Dankzij deze tips heb jij net zo’n egaal kleurtje als jouw zongekuste vriendinnen. Want valsspelen is ook spelen…

CityFashion

Kleurtje op de snoet

In de zomer mag je foundation ook even vakantie nemen, want niets zo mooi als een natuurlijke bruine kleur op je neus. Wil je de natuur een handje helpen? Schaf jezelf dan een goede zelfbruiner voor het gezicht aan. Reinig je gelaat goed, exfolieer en smeer! Durf je nog niet meteen de volle laag aanbrengen? Meng dan een paar druppels in je dagcrème voor een geleidelijk resultaat.

Zongekuste huid

Gun je heel jouw lichaam een egaal bruin kleurtje? Zorg er dan voor dat je jouw lijf goed scrubt zodat het laagje met dode huidcellen verwijderd wordt. Smeer daarna de zones waar gewoonlijk strepen voorkomen in met een laagje bodycrème, denk aan: ellebogen, enkels en knieën. Schaf jezelf een speciale mousse-handschoen aan (met een papieren handschoen werkt het ook) en verdeel de zelfbruiner langzaamaan over je lichaam. Laat een paar uur intrekken, ga onder de douche en stap er weer uit met een gebronzeerde huid.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer