© ss

Kleuter (4) denkt dat haar naam “Idioot” is na mishandeling door ouders

Een vierjarig meisje uit Hot Springs in de Amerikaanse staat Arkansas is in voogdij genomen na ernstige mishandeling door haar moeder en stiefvader. De kleuter werd geregeld geslagen, vastgebonden met kabelbinders en uitgescholden.

nadb

De lokale politie heeft moeder Jennifer Denen (30) en haar vriend Clarence Reed (47) vrijdag gearresteerd op verdenking van ernstige mishandeling. Onderzoek had namelijk uitgewezen dat de vierjarige dochter vol blauwe plekken en littekens stond.

Uit het politierapport, dat The Sentinel-Record kon bemachtigen, blijkt de ernst van de verwondingen. Het meisje had “grote blauwe plekken op haar achterwerk, onderrug en benen, een blauw oog, een opgezwollen kaak, een buil op het voorhoofd, littekens op haar rug en opgedroogd bloed in haar mondhoek”.

Op haar polsen waren duidelijke littekens van plastic kabelbinders te zien. De kleuter bleek bovendien ook ondervoed te zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Idioot”

Toen de agenten het vierjarige meisje naar haar naam vroegen, antwoordde ze dat ze “Idioot” heette. Stiefvader Reed gaf toe dat hij haar constant zo noemde, maar zei dat het een mopje was.

Hij vertelde ook dat hij het kind geregeld sloeg met een houten stok en dat hij haar had vastgebonden aan het bed omdat ze in de kasten van het huis was gekropen.

Moeder Denen gaf toe dat ze gezien had hoe haar vriend haar dochter geslagen had met een plastic knuppel. Ze zei ook dat ze op geen enkel moment medische bijstand had verleend.

Celstraf

Denen heeft nog vijf andere kinderen. De oudste vier verblijven bij hun biologische vader. Het jongste kind, dat ze met Reed kreeg, is ook in voogdij genomen.

Het koppel riskeert een celstraf van 32 jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer