Deze speelgoedauto moet het ultieme geschenk zijn voor de jongste Star Wars-fans

Je kan Star Wars maar beter met de paplepel ingeven bij je kinderen, moeten ze bij speelgoedbedrijf Radio Flyer gedacht hebben. De allerkleinste Star Wars-fans kunnen zich namelijk binnenkort wanen als Luke Skywalker, met dank aan de Landspeeder. Een speelgoedauto die er exact hetzelfde uitziet als die van de legendarische Jedimeester.

kmlo

Wees gerust, buitenaardse snelheden zijn met deze wagen niet aan de orde. Kinderen zullen er hoogstens zeven kilometer per uur mee kunnen rijden. En voor wie een broertje of zusje heeft, is er al even goed nieuws: de Landspeeder biedt ook ruimte voor een tweede kind zolang het totaalgewicht niet hoger bedraagt dan zestig kilogram. Zo kunnen ze samen een elektrisch aangedreven ritje maken met behulp van de 12 Volt-batterij.

Dat er aan dit technische hoogstandje ook een stevig prijskaartje vast hangt, viel te voorspellen. In totaal zullen Amerikanen ruim 500 dollar moeten neertellen voor de speelgoedauto. Over prijzen in ons land is voorlopig nog niks bekend. Vanaf september staat de Star Wars Landspeeder te pronken in de winkel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer