© Sivasspor

Cyriac verlaat KV Oostende voor Turkse neo-eersteklasser

De Ivoriaanse spits Gohi Bi Cyriac, die vorige zaterdag nog in de basis stond van KV Oostende, heeft een contract van drie jaar getekend bij de Turkse eersteklasser Sivasspor, een club die pas teruggekeerd is naar de Süper Lig.

rpo

"KV Oostende wil 'Zorro' bedanken voor alle inspanningen om KVO mee op de kaart te zetten in de eerste klasse en wenst hem verder bijzonder veel succes toe in zijn carrière", meldt de eersteklasser dinsdag op zijn website. "De voorbije dagen zat Cyriac in Turkije om er medische testen af te leggen. Zowel op persoonlijk vlak als op clubniveau kwam er snel een overeenkomst over de transfer naar Sivasspor."

Cyriac verliet in de zomer van 2015 Anderlecht voor KV Oostende, in 54 wedstrijden scoorde hij 18 doelpunten voor de kustploeg. Vooral in zijn eerste seizoen was de 27-jarige Ivoriaan van goudwaarde voor KV Oostende.

Vorig seizoen verloor hij zijn basisplaats aan Nany Landry Dimata. KVO leende hem uit aan Fulham in de Engelse Championship. Deze zomer verlengden de Britten de huurovereenkomst niet, waardoor Cyriac terugkeerde naar KVO.

Voor Cyriac werd het een productieve dag: uitgerekekend vandaag is de Ivoriaan jarig...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer