© VeryFirstTo

Is dit de meest exclusieve vakantie ooit? 850.000 euro voor weekje met een kist vol goud en champagne à volonté

Gratis duiken, een vuurwerkshow op maat en champagne à volonté. Daaraan mogen de bezoekers van Calala eiland zich verwachten. Een reis daarheen kan sinds dinsdag geboekt worden en is misschien wel de meest exclusieve ooit. Er hangt namelijk een prijskaartje van zo’n 850.000 euro aan vast.

nadb

De zeven dagen durende vakantie begint met een privévlucht van eender welke Amerikaanse stad naar Nicaragua. Van daaruit vertrekt een helikoptervlucht richting het nabijgelegen private Calala eiland. Daar zijn vier luxueuze villa’s voor tien personen gereserveerd.

Om absolute privacy te garanderen, is het verboden voor vliegtuigen en helikopters om tijdens een boeking boven het eiland te vliegen.

Tijdens hun verblijf mogen de gasten onbeperkt gratis duiken. Er is ook een vuurwerkshow op maat voorzien en een schattenjacht met als prijs 125.000 euro in goudstaven. Daarnaast wordt er elke avond een uitgebreide maaltijd van twaalf (!) gangen op tafel getoverd. De kaviaar kan doorgespoeld worden met Dom Pérignon à volonté.

In totaal staan er 25 personeelsleden voor je klaar. Een van hen is een professionele fotograaf. Hij legt alle avonturen vast op beeld zodat je de reis nooit zult vergeten.

De exclusieve reis kan sinds dinsdag geboekt worden op de website VeryFirstTo.com. Enige nadeel? Het kost je in totaal zo’n 850.000 euro.

© VeryFirstTo

© VeryFirstTo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Reizen