© Hans Otten

Grootste trampolinepark van België landt in Geel

In het bedrijvencentrum Yellow Park op de Antwerpseweg in Geel opent eind september SuperJump de deuren. Dat wordt het grootste trampolinepark van ons land.

Hans Otten

Het fenomeen van de trampolineparken waait stilaan het water over en kreeg al voet aan de grond in Nederland en Duitsland. In ons land is er in Gent zo’n hal vol trampolinetoestellen, eind september krijgt Geel het grootste park in zijn soort van ons land.

“Het wordt behoorlijk spectaculair, want we vullen een hal van zowat 2.000 vierkante meter met trampolines en springtoestellen in verschillende soorten. Die zijn niet te vergelijken met springkastelen of trampolines in je tuin. We mikken op een heel breed publiek. Zowel de gezinnen met kinderen zijn welkom, maar zeker ook de meer geoefende sporters.”

De hal komt vol trampolines te staan, die in feite een enorm parcours vol hindernissen en andere uitdagingen vormen. De opening is gepland voor 29 september, SuperJump is nu op zoek naar een twintigtal werkkrachten om het festijn uit te baten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER