© Instagram/ Paris Hilton

Zo ziet het 'hondenleven' van Paris Hiltons favoriete viervoeters eruit

Paris Hilton deelt haar luxueuze levensstijl maar al te graag met haar roedel schoothondjes. Op haar Twitteraccount postte ze een foto van de miniatuurvilla van haar hondjes in haar achtertuin, compleet met airco, verwarming, designmeubilair en een kroonluchter.

VVA

Dat de favoriete viervoeters van Paris Hilton er allesbehalve 'een hondenleven' op nahielden, kon iedereen al vermoeden. De voormalige realityster neemt haar hondjes overal mee op sleeptouw, van het ene luxehotel naar het andere, maar ook thuis worden ze meer dan behoorlijk in de watten gelegd.

Dat bewijst de volgende Twitterpost van Paris Hilton: "Mijn hondjes wonen in een hondenvilla van twee verdiepingen hoog, met airconditioning, verwarming, designmeubilair en een kroonluchter. Hou ervan."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De viervoeters van de voormalige realityster hebben overigens zelf een eigen Istagramaccount waar Hilton foto's en video's van de diertjes én haarzelf op deelt.

 

Happy New Year ?? #DoggyMansion

Een bericht gedeeld door Paris Hilton's Pets (@hiltonpets) op

 

??????????

Een bericht gedeeld door Paris Hilton's Pets (@hiltonpets) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer