© Catwalkpictures

Zo draag je de populairste zomerjurk ook in de herfst

Modieus, praktisch en makkelijk te combineren: met een shirt dress zat je de voorbije zomer altijd goed. Nu de herfst nadert, hoef je ze nog niet te verbannen naar het vergeethoekje in je kleerkast. Topontwerpers bewijzen dat het kledingstuk ook dit najaar

hot

blijft.<

vwh

Bij het Italiaanse modehuis stuurden ze hun modellen, onder wie Bella Hadid, in een korte en eenvoudige witte shirt dress op de catwalk. Haar look werd sober afgewerkt met een rechte blazer met fluffy accenten aan de mouwen, ronde oorbellen en een tas. De eyecatchers? Dieprode laklederen laarzen. Bij modehuizen Céline en Loewe pakken ze deze winter uit met langere jurken met de typische kraag van een hemd, maar wel extraatjes in de snit. Van een hoge split aan beide kanten tot een asymmetrisch onderstuk met voiles: alles kan.

© Instagram

Met een laars tot over de knie speel je op sexy safe, maar het kan ook met een vleugje meer rock-’n-roll zoals bij A Détacher. Het label combineerde een denim shirt dress met een jeansbroek eronder. Of wat denk je van een opvallend schoentje met een hippe kous als aanvulling op een sobere jurk? Eén ding staat vast: met het trendstuk en de accessoires afgestemd op de gelegenheid kun je zowel stijlvol gaan werken, gaan shoppen als een feestje mee pikken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty