© Facebook

Nabeschouwing Pukkelpop: “Alles bijeen nemen en wegwezen”

Op Facebook circuleert een “korte nabeschouwing van Pukkelpop”. Het is een ludiek filmpje met valse ondertitels waarin vooral popprinses Rihanna het zwaar te verduren krijgt.

elaw

Op de Facebookpagina van maker Sören begint het filmpje steeds meer aandacht te krijgen. Volgens de Limburger is het een “korte nabeschouwing van Pukkelpop, met natuurlijk veel aandacht voor onze goede vriendin Rihanna”. Aan de video werden valse ondertitels toegevoegd, zodat het lijkt alsof de Spaanse man uitvoerig het Pukkelpopfestival van dit weekend bespreekt. Vooral over het optreden van Rihanna is hij niet te spreken. “Ze moesten haar helemaal de huid volschelden. Dat zou ik doen,” lacht de man. Volgens de Spanjaard had het publiek beter niet gewacht op de Amerikaanse zangeres. “Weet je wat ze hadden moeten doen? Alles bijeen nemen en wegwezen.”

Sören is er naar eigen zeggen toch een uur of twee mee bezig geweest om de ondertitels toe te voegen. De video zelf is een fragment uit een Spaanse talkshow, waarin de Spaanse komiek Juan Joya Borja in 2007 geïnterviewd. Zijn bijnaam is ”El Risitas”, of “De Slappe Lach”. Het filmpje zelf is al veelvuldig gebruikt voor allerlei gelegenheden. Steeds werden andere ondertitels toegevoegd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer