© Photo News

Ferrera allicht nog op de bank tegen Club Brugge

Het is voorlopig nog onduidelijk hoelang Yannick Ferrera nog trainer van Standard zal zijn, maar gisteren leidde hij gewoon de training. De verwachting is nu dat hij zondag tegen Club Brugge ook op de bank zal plaatsnemen.

Bob Faesen

De stoel van Ferrera wankelt al sinds de start van het seizoen, maar gisteren was het dus nog geen bijltjesdag in Luik. De namiddagtraining werd nog gewoon geleid door de Luikse coach, die naar alle waarschijnlijkheid zondag op de bank zal zitten tegen Club Brugge. Benjamin Tetteh (hamstring) en Milos Kosanovic (knie) waren gisteren niet te bespeuren op het trainingsveld. Ook Ibrahima Cissé, die geblesseerd uitviel tegen Charleroi, ontbrak. Vandaag is er allicht meer bekend over de ernst van zijn blessure. Badibanga, Dompé, Miya, Fai en Samy Mmaee speelden gisterenavond mee met de beloften tegen Westerlo.

Versterking

Bruno Venanzi beloofde aan Adrien Trebel vier versterkingen en ondertussen begint er wel wat te bewegen in Luik. Zo heeft Standard interesse in de Braziliaan Wallyson Mallmann. De 22-jarige middenvelder staat onder contract bij het Portugese Sporting Lissabon, waar hij momenteel met de B-kern meetraint. Mallmann is een aanvallend ingestelde middenvelder die in de jeugd uitkwam voor FC Bazel en Manchester City. Vorig seizoen werd hij door Sporting uitgeleend aan het Franse Nice. Verder werd in een eerder stadium Sebastien Pocognoli gelinkt aan de Rouches, maar een terugkeer is nu definitief uitgesloten.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer