Gruwelijke ontdekking: lichaam van jongetje (3) gevonden in beton

De stoffelijke resten van een driejarige jongen uit het Amerikaanse Wichita zijn zaterdag gevonden in een doos die vast zat in het beton onder de woning waar hij woonde met zijn moeder en haar vriend. Ze zijn allebei opgepakt door de politie.

Guy Stevens

Het was de eigenaar opgevallen dat er een erg slechte geur hing in het huis in Wichita dat gehuurd werd door Miranda Miller (36) en haar vriend Stephen Bodine (40). De twee waren vorige week allebei opgepakt voor twee verschillende disputen rond hoederecht. Die twee elementen, plus het feit dat de driejarige zoon van de vrouw al een paar maanden vermist was, deed de huiseigenaar besluiten om de politie toch maar te bellen.

De agenten troffen er de stoffelijke resten van de zoon, Evan Brewer, aan in een doos die volgens een buur erg op een kleine doodskist leek. “Ik zeg het niet graag, maar het leek er echt op. Het was zo groot als het bed van een peuter en was heel zwaar. Er was er een vorklift nodig om het uit het huis te krijgen”, zei de buur bij KWCH-TV.

Het is nog niet duidelijk of de moeder en de vriend iets te maken hebben met de dood van de jongen, maar ze werden alleszins verhoord door de politie.

De nieuwe vriend van de moeder, de 40-jarige Stephen Bodine, was al eens opgepakt voor zware slagen en verwondingen. Net om die reden had de vader van het jongetje in juli via de rechtbank geprobeerd om zijn zoon weg te houden bij de man, maar dat was niet gelukt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER