Ga met Gazet van Antwerpen gratis naar de première van de Antwerp-film ‘Take us Home’

Luk Wyns is helemaal klaar met zijn film ‘Take us Home’, de documentaire over de twee voorbije jaren van voetbalclub Antwerp. Dankzij Gazet van Antwerpen kan jij er in Kinepolis bij zijn op de première, waar je ook de filmmaker en enkele Antwerp-toppers kan ontmoeten. Doe dus zeker mee aan de wedstrijd.

ph

Met een groot supportershart toont Wyns hoe de club na dertien jaar in tweede klasse weer op het hoogste toneel van het nationaal voetbal aantreedt, en hoe lastig de weg ernaartoe was. Er gingen heel wat deuren open voor de regisseur, die eerder onder andere Crimi Clowns maakte voor tv en de bioscoop. De spelers komen aan het woord over de cruciale wedstrijden, bestuur en staf leggen hun hart op tafel. “Enkele die hard fans hebben de film al gezien en er kwamen tranen, kippenvel en een verhoogde hartslag aan te pas”, zegt Wyns.

Het is de eerste non-fictiefilm voor de Antwerpenaar, maar het verhaal en de scènes zijn opgebouwd alsof je naar een thriller zit te kijken. “Je hoop dat de bal erin gaat, of dat de keeper ‘m pakt. Je zit er echt helemaal in.”

Doe mee aan onze wedstrijd en zie de film als eerste. Gazet van Antwerpen stuurt 720 duo’s naar de première in Kinepolis op 5 oktober 2017. Daar ontmoet je ook de hoofdrolspelers van de film, én Luk Wyns zelf. Beantwoord onze wedstrijdvraag op gva.be/takeushome