Ex-K3’tje en Rode Duivel moeten winkels aan de kust in de kijker zetten

© Lalo Gonzalez

#MODEinOOSTENDE is aan de vierde editie toe en is intussen een vaste waarde in de shoppingkalender. Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff nodigt stijliconen uit om samen met haar het Oostendse winkelaanbod te verkennen.

dji

Deze editie bundelt ze de krachten met Josje Huisman, Katja Retsin en Ingeborg Deleye. Deze vier modemadammen, allen verzot op Oostende, zorgen voor de invulling van het #MODEinOOSTENDE-programma. Ze kregen versterking van voetballer Nicolas Lombaerts die eveneens als ambassadeur werd aangeduid. Samen selecteerden ze dertig shops in Oostende.

“#MODE­inOOSTENDE is het mode-event aan de kust waarbij de shoppingbeleving centraal staat. Alle deelnemende winkels verwennen hun klanten dit weekend met modeshows, rawfood kookworkshops, een heus #MODE­inOOSTENDE-ontbijt in de Ensorgalerij, ontmoetingsmomenten met Miss België en stylingsessies met Katja Retsin en Tiany Kiriloff”, zegt shopping marketeer Heidi Vandenbussche. Bij Toerisme Oostende kan je een kaartje van #MODEinOOSTENDE krijgen. “Zoveel locals die er een toffe zaak uitbaten, het zijn echte hotspots. Je vindt de Oostendse hotspots allemaal op Belmodo.be en in onze Belmodo Hotspots App”, zegt Tiany Kiriloff.

Ook burgemeester Johan Vande Lanotte is enthousiast. “Oostende is dé shoppingstad aan zee. Dankzij Toerisme Oostende vzw en Belmodo wordt dat dit weekend nog eens mooi in de picture gezet.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen