Chinees bedrijf mag geen sekspoppen meer delen

© Hollandse Hoogte / Bert Spiertz

Als we fietsen en auto’s delen, waarom dan geen sekspoppen? Een Chinees bedrijf begon vorige week met een deeldienst voor opblaasbare sekspoppen, maar moet daar nu van de overheid mee stoppen. Het bedrijf verontschuldigt zich voor de “negatieve invloed” op de samenleving.

Het Chinese bedrijf Touch verhuurde de sekspoppen vanaf 38 euro voor een nacht. “Het was onze bedoeling meer mensen erotisch plezier te laten beleven”, klinkt het. In de Chinese samenleving zijn er veel meer mannen dan vrouwen, waardoor miljoenen Chinese mannen er gedwongen celibatair leven.

In de catalogus van Touch zaten onder meer een opblaasbare verpleegster en een prinses, maar ook een heldin uitgerust met schild en zwaard. De siliconen verleidsters konden via een app op de smartphone besteld worden. Het bedrijf kon de dames desgewenst zelfs “voorverwarmd” leveren. Voor een extra som maakten de poppen ook geluid.

Het bedrijf kreeg naar eigen zeggen een bericht van de autoriteiten met een bevel om de dienst, die vorige week donderdag nog maar was gestart, stop te zetten. Touch heeft ook een sanctie aanvaard en verontschuldigt zich.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen