© ISOPIX

Dochter (12) van Stephanie Planckaert krijgt nu al seksuele voorlichting

Voor Iluna, de twaalfjarige dochter van Stephanie Planckaert (28), brak deze maand een groot moment aan. Ze zette haar eerste stappen op de middelbare school. Stephanie kan het nog altijd moeilijk geloven, moet ze deze week toegeven aan het weekblad Story.

ehu

Stephanie werd bekend door het programma ‘De Planckaerts’, dat twaalf seizoenen op VTM liep. Ze was tienermama ten tijde van de reeks. Intussen hebben zij en Christopher, een uitgeweken Antwerpenaar, drie kinderen. Iluna (12), Mageno (10) en Elara (2). Dat Iluna vroeg of laat met een vriendje naar huis zal komen, vindt Stephanie een vreemde gedachte.

“Ik vind het al raar dat Iluna nu naar de middelbare school gaat”, vertelt ze deze week in Story. “Ik ga er nog elke ochtend met een bonzend hart naartoe. Op die school heb ik Christopher leren kennen en ook nu staan daar koppeltjes. Dus ja, ik besef dat Iluna snel een lief kan hebben.”

(lees verder onder de foto)

We zijn in de wolken! letterlijk én figuurlijk #tussenstop#oostenrijk#familypicture#travelwithkids#onourwayhome

Een bericht gedeeld door Stephanie planckaert (@stephanieplanckaert) op

Stephanie vindt dat ze met seksuele voorlichting niet vroeg genoeg kan beginnen. “Meisjes van haar leeftijd zijn tegenwoordig jongvolwassenen. Wij kunnen over alles praten, ook als ze verliefd zou worden en wil vrijen. Ik pleit er zelfs voor om seks al vanaf het zesde leerjaar bespreekbaar te maken. Christopher en ik hebben Iluna zelf alles uitgelegd. Het is dan wel een voordeel dat ik een jonge mama ben, ik herinner me nog heel goed hoe ik zelf was op de middelbare school.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer