© Shutterstock - August Fairchild

Pamela Anderson heeft spijt van borstvergroting

In een ander leven zou Pamela Anderson twee keer nadenken voor ze haar borsten laat corrigeren. 'Gelukkig is het nieuwe sexy', benadrukte de rondborstige Baywatch-actrice in een interview. Een inzicht dat ze pas op latere leeftijd kreeg en dat haar toch een beetje doet twijfelen aan haar DD.

elvh

De Pam van nu is duidelijk een andere Pam dan de 22-jarige babe die model stond voor Playboy. Haar looks waren jarenlang haar handelsmerk maar daar lijkt de 49-jarige ex-baywatchbabe nu toch wat van terug te keren.

"Ik weet dat het bijzonder cliché klinkt, maar ik heb ondertussen helemaal begrepen dat geluk veel belangrijker is dan looks. Innerlijke rust en zelfvertrouwen, dat maakt een vrouw pas echt mooi. En dan doet het er weinig toe of ze make-up draagt of niet."

En of ze dus een A-cup heeft of een DD. De actrice heeft het niet met zoveel woorden gezegd, maar toen ze haar in het interview vroegen of ze misschien spijt had van iets wat ze in het verleden aan haar lichaam had laten veranderen, sloeg ze lachend haar blik neer naar haar borst(en). No comment.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer