© ss

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Visser dacht kleine pieterman aan de haak te hebben, maar haalde iets anders boven water

Interessante vangst voor een visser op de Duitse Kaisersee vorige week. De man dacht een kleine pieterman aan de haak te hebben, maar dat was slechts gedeeltelijk waar. Dat het om iets anders ging, bleek toen wat hij aan de haak had geslagen mensentaal sprak en schreeuwde: “Niet intrekken!”.

De vangst betrof het geslachtsdeel van een man die er een gewoonte van heeft gemaakt in Adamskostuum in het meer rond te zwemmen. Volgens de regionale krant Augsburger-Allgemeine voelde de man plots “iets” aan zijn penis. Het bleek geen nieuwsgierige vis of een ongewone begroeting door een medezwemmer, maar een vishaak.

Toevallig detail: de Kaisersee ligt aan het plaatsje Dickelsmoor. Voor de onfortuinlijke zwemmer, die op wat pijn na ongehavend uit het avontuurtje kwam, was die plaatsnaam bijna veranderd in Elsmoor. Ter info: de kleine pieterman wordt zo’n 14 centimeter lang, staat ook bekend als “pukkel” en is uiterst giftig. Enkel onder water kan de vis verward worden met een mannelijk voortplantingsorgaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer