Nederland in de ban van verdwijning Anne Faber (25)

De Nederlandse Anne Faber (25) vertrok vrijdag vanuit haar woonplaats Utrecht voor een lange fietstocht. Nadat ze een selfie naar haar vriend stuurde, werd niets meer van haar vernomen.

Bart Van Belle

Faber vertrok vrijdagmiddag uit haar woonplaats Utrecht voor een lange fietstocht. Omstreeks 18.50 stuurde ze nog een selfie naar haar vriend, maar nadien reageerde ze niet meer op berichten en werd haar gsm uitgeschakeld.

De Nederlandse politie neemt de verdwijning bijzonder ernstig omdat er geen signalen waren dat Faber een tijdje zou willen verdwijnen. Bovendien omschreven familie en vrienden haar als iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

De politie reconstrueerde de voorbije dagen de fietsroute die Faber aflegde met behulp van haar telefoongegevens. In een bos langs die fietsroute werd gisteren een jas gevonden die mogelijk van de vermiste vrouw is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De verdwijning van Faber was gisteren ook een item in het programma ‘Opsporing verzocht’. Na afloop kreeg de politie 35 tips binnen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer